Coolshop alennuskoodilla saat tilauksesi edullisemmin

Coolshop tarjoaa jokaiselle tilaukselle ilmaiset postikulut. Tämä on erittäin hyvä uutinen kaikille nettishoppailijoille, sillä ostoskorin loppusummaa katsoessa ei tarvitse yllättyä ylimääräisistä postikuluista. Oli tilauksesi sitten kuinka suuri tai pieni hyvänsä, voit luottaa siihen, etteivät postikulut nosta enää loppusummaa. Monen nettishoppailijan harmi on usein liian korkeat postikulut, jolloin tilauksen tekeminen ei ole enää järkevää. Coolshopissa näin ei käy. Coolshopin tilaukset lähetetään Postin tai PostinNordin kautta ja ne tulevat nopeasti noudettavaksi postin noutopisteeseen.

Pohjoismaiden suurin pelivalikoima

Coolshopin valikoima on valtava ja se on erikoitunut kaikenlaisiin tekniikkaan ja pelimaailmaan liittyviä tuotteita. Saat täältä viimeisimmät uutuudet heti, eikä sinun tarvitse odottaa milloin ne tulevat myymälään. Kaikki vanhat klassikkopelit ja huippu-uutuudet ovat ostettavissa näppärästi vain yhdellä klikkauksella. Myös hinnat kaupassa ovat erittäin kilpailukykyiset. Koska Coolshop ostaa tuotteita aina valmistajilta todella suuria määriä, se näkyy myös hinnoittelussa. Coolshop pystyy myymään tuotteita hyvin edullisilla hinnoilla suuren volyymin vuoksi. Tämän vuoksi aina uusia pelejä ostettaessa kannattaa tarkistaa Coolshopin hinnat ennen kuin tekee tilauksen muualta. Coolshop haluaa tarjota toimivan vaihtoehdon tavallisille kaupoille. Koska netin kautta myytäessä ylimääräiset myymäläkustannukset on saatu pois, hinnat ovat edulliset ja tilauksiakin voi tehdä ympäri vuorokauden milloin vain. Coolshopissa on panostettu erityisesti PC- ja konsolipeleihin ja niitä on tarjolla Pohjoismaiden suurin valikoima.

Perinteisten fyysisten pelien lisäksi voit ostaa Coolshopista ladattavia pelejä suoraan tietokoneellesi. Tämä on kätevää erityisesti maltamattomille pelaajille, jotka haluavat päästä pelaamaan heti. Erityisesti uutuuspelien kohdalla on mahtavaa olla ensimmäisten joukossa pelaamassa ja arvostelemassa peliä. Coolshopin kautta on mahdollista laittaa myös ennakkotilaus tulevaan peliin ja saada se näin välittömästi julkaisusekunnin kohdalla suoraan omalle tietokoneellesi. Tämä on moderni ja näppärä tapa nauttia pelaamisesta nykyaikana.

Hintatakuu sekä alennuspisteet houkuttelevat shoppailemaan

Coolshop ei ole pelkästään aikuisten ja nuorten kauppa, vaan valikoimassa on huomioitu myös lapset. Voit ostaa nettikaupasta lapsille sopivia pelejä sekä kaikenlaisia kivoja lahjoja. Coolshop on inspiroiva nettikauppa, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Siellä on myös valikoimissa vaatteita sekä kodin sisustustuotteita. Kaikki nämä saat myös ilmaisella toimituksella ja tottakai Coolshopin edullisin hinnoin.

Coolshop tarjoaa hintatakuun, joka takaa, että saat sieltä tuotteen aina edullisemmalla mahdollisella hinnalla. Mikäli olet löytänyt jostakin muusta suomalaisesta kaupasta saman tuotteen vielä halvemmalla, lähetä viestiä Coolshopin asiakaspalveluun ja voit ostaa tuon tuotteen myös Coolshopista yhtä edullisesti. Hinta siis alenee, jos löydät saman tuotteen vielä halvemmalla jostain. Coolshopissa on monipuoliset maksutavat ja jokaisesta ostoksesta tulee myös alennuspisteitä, joita voi myöhemmin käyttää uusiin ostoksiin nettikaupassa. Pisteet tulevat omalle asiakastilillesi 21 päivän kuluessa ja käyttämällä pisteitä ostoksissasi säästät rahaa. Voit lisäksi käyttää myös alennuskoodia laskemaan ostostesi hintaa. Jos haluat Coolshop alennuskoodin, katso nettisivumme. Klikkaa linkkiä ja hyödynnä alennuskoodi kauppaan.